Mødedag: 1. tirsdag i måneden kl. 18.30


Klub nr. 145
 


Mødested: Næsbyhoved Skov
 

Odense Sct. Knud Inner Wheel Klub

Opdateret: 11.01.2020  
Skip Navigation Links
 

NÆSTE MØDE
14. januar 2020
Donationsmøde
Skovkanten, Hjallesevej

Odense Inner Wheel Klub er værter, og vi glæder os til at høre hvor meget vi kan donere til "2 timer om ugen" og "Demensfællesskabet"
 

CARING FOR WOMEN AND GIRLSPå Convention i Melbourne 2018 blev Inner Wheels nye indsamlingsprojekt for de kommende 3 år præsenteret: Caring for women and girls.

INTERNATIONALT


Odense Sct. Knud Inner Wheel Klub har et sponsorbarn i Indien, nemlig K. Prasanthi, som er 18 år. 
 

SES VI ????
Her annonceres diverse arrangementer, der ligger uden for klubmøderne.


Husk seniorbio - henvendelse til Ruth.

VEJLEDNINGER
Vejledningerne finder du på www.innerwheel.dk - bag login; se menupunktet vejledninger.

  NYHEDER
11.01.2020
Tirsdag, den 14. januar 2020 skal vi overrække en sum penge
Det er jo altid godt at kunne glæde andre med en sum penge - vi håber det bliver en pænt beløb til  to donationsmodtagere. De to Inner Wheel klubber i Odense har på skift og gennem mange år på det første møde i januar doneret overskuddet fra årest adventskoncert, og på den måde fejrer vi Inner Wheels fødselsdag den 10. januar.

Vi skal give et beløb til de to nedenstående projekter/foreninger, der på hver sin måde gør en væsentlig og uvurderlig indsats for hver sin målgruppe.

2 timer om ugen, som hjælper flersprogede børn i alderen 3-8 år sprogligt, kulturelt og socialt, så de er bedre rustet til skolen (information fra hjemmesiden).

Demensfællesskabet på Kallerupvej er et rådgivnings- og aktivitetscenter, der - uvisiteret - tilbyder mennesker med demens i tidligt stadie og deres pårørende at kunne deltage i forskellige aktiviteter samt få rådgivning om at håndtere en hverdag med demens (information fra hjemmesiden).

14.12.2019
Glædelig Jul
GLÆDELIG JUL


14.12.2019
Julehygge
Igen i år holdt vi traditionelt julemøde, og det blev til et overskud på 1.550. Ud over den helt særlige stemning ved julemødet, havde vi også den glæde at have besøg af en gæst.


10.11.2019
Besøg på Veteranhjemmet
Hannah, daglig leder af veteranhjemmet, fortalte om huset, veteranerne, hverdagen. Der er ingen tvivl om, at der er brug for veteranhjemmene; det skylder vi de ca. 8% af de udsendte, som kommer hjem fra krig og ufred med ar på sjælen og måske også har fysiske mén. Hjemmet er helt nyt og bygget i Soldaterhjemmet Dannevirkes baghave. Dannevirke har været soldaterhjem siden 1912, og er en smuk gammel bygning. Den nye bygnings arkitektur er forsøgt matchet med den gamle bygning, så der er en sammenhæng. Efter rundvisningen på Veteranhjemmet gik vi "over" på Dannevirke, hvor Erik Hansen fortalte om det gamle, smukke soldaterhjem.
 

Hannah fortæller om veteranhjemmet - her i køkkenet

Et værelse, så simpelt og roligt som muligt

Klar til at høre mere om veteranhjemmet og Dannevirke

Dannevirke som det så ud i 1912, da det blev bygget

 
  OM ODENSE SCT. KNUD INNER WHEEL KLUB

Hvem er vi:

Vi er en klub med ca. 20 medlemmer i næsten alle aldre og med mange forskellige erhvervsmæssige og sociale baggrunde. Vi glæder os altid til at møde hinanden, og i klubben er der et godt sammenhold og masser af godt humør.

Hvad kan vi tilbyde:

Et kvindenetværk med mulighed for personlig udvikling gennem
  • Møde med kvinder, som måske er helt forskellig fra dig
  • Foredrag, som du måske ikke selv ville have valgt
  • Engagement i forskellige projekter
  • Og en masse andet!
Møderne:

Vi mødes den 1. tirsdag i hver måned på Restaurant Pasfall kl. 18.30, og – udover det selvbetalte måltid - kan vi tilbyde dig et afvekslende program med mange spændende møder, hvor du kan forvente at få et godt udbytte – her kan du se vores spændende mødeprogram.

 
INTERNATIONALT
 
Ud over vores sponsorbarn/fadderbarn i Indien, støtter klubben Distrikts 46 humanitære projekt - Seva Kendra klinikken.
 


 


 

 
 
 


Se oversigt over kommende klubmøder i:


Inner Wheel Danmark

er en del af en verdensomspændende organisation: International Inner Wheel, med klubber i 104 lande, opdelt i ca 168 distrikter og med over 108.000 medlemmer i ca 3900 klubber.
I Danmark er medlemstallet knapt 3.000 medlemmer i 103 klubber.
Inner Wheel har konsultativ status (NGO) ved FN.
Inner Wheel er et kvindenetværk med plads til personlig udvikling, venskabelige relationer og engagement i hjælpearbejde.
Inner Wheel hjulet symboliserer rotationsprincippet, der på skift giver medlemmerne mulighed for at tage medansvar for klubbens aktiviteter.
Inner Wheels formål er:
- at fremme og styrke venskaber
- at yde hjælp og støtte
- at fremme og styrke forståelse mellem mennesker, både lokalt og internationalt
Læs mere her.


Sitemap   Facebook   LinkedIn   Rotary   Rotaract
Admin

Powered by Marcisoft WendtCMS